Het verhaal van La Remember

''De angst om iemand voor altijd kwijt te raken...''

 

Voor velen is dit een beangstigend gevoel. Voor ons juist een kracht.

 

Het zijn vaak enkel de herinneringen die over blijven wanneer iemand is overleden. De herinneringen die hem of haar ''levend en dichtbij'' houden.

Wij willen mensen graag helpen deze herinneringen om te zetten naar iets fysieks. Iets wat persoonlijk is en echt weergeeft hoe de overledene was. 

 

Bij La Remember kunt  u terecht voor persoonlijke grafdecoraties en herinneringsproducten, al dan niet persoonlijk. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor informatief materiaal omtrent het overlijden van een dierbaar persoon en producten die u helpen tijdens een verwerkingsproces.

 

Wij hopen vele mensen een steuntje in de rug te kunnen geven door hun kostbare herinneringen tastbaar te maken.

 

 

Onze missie

Bij La Remember vinden we persoonlijkheid erg belangrijk. We zijn allemaal mensen met gevoel, in een emotionele periode willen wij aan uw zijde staan om te helpen met het creëren van een blijvende herinnering. La Remember wil op een verantwoorde manier unieke producten creëeren. Onze ultieme droom is zo veel mogelijk mensen op persoonlijke wijze helpen met het rouwproces door samen iets unieks te creëren. 

Onze visie

''Het leven is onvoorspelbaar, de natuur gaat zijn eigen gang''

We verliezen mensen om ons heen. Bij La Remember willen wij iedereen de kans bieden om samen een duurzame, persoonlijke en unieke herinnering te creëren, Dit in de vorm van grafdecoraties, herinneringsproducten en informatiemateriaal. Wij staan aan uw zijde in een moeilijke periode, wij luisteren, wij creëren en wij verrassen, alles om uiteindelijk een persoonlijke herinnering te creëren die perfect weergeeft wie uw dierbare geliefde was.

Wij zijn er voor iedereen!

Zonder enige twijfel staat ''persoonlijkheid'' voorop bij La Remember. Wij bieden u een luisterend oor, wij voelen perfect aan waar u naar opzoek bent. Wij zetten dat ene extra stapje om een uniek product te creëren op een verantwoorde manier. Onze producten zullen met de mooiste materialen gemaakt worden. Wij zijn er voor iedereen, ongeacht het budget.

''Voor iedereen willen en kunnen wij iets moois maken'