Kleine urnen

Een urn, een groot object wat soms heel erg aanwezig is in huis. Lienke van Lalief bedacht er iets op. Mini urnen, het zijn als het ware kleine kunstobjecten die prachtig staan in elk interieur. De urnen kunnen gevuld worden met een kleine hoeveelheid as, een haarlokje of misschien wel een briefje. Alle urnen worden met liefde, en met de hand gemaakt.

Lienke van Lalief aan het woord,

Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om een eigentijdse urn te vinden. Nadat mijn moeder overleed ging ik opzoek naar een vrolijke, kleurrijke en moderne urn. Dit bleek nog een hele zoektocht. Dit bracht mij op het idee om zelf urnen en herinneringsproducten te gaan maken van keramiek. Met mijn urnen en herinneringsproducten, voor zowel mens als dier, hoop ik voor een klein lichtpuntje te kunnen zorgen.

Onder de naam Lalief maak ik eigentijdse urnen en herinneringsproducten voor mens en dier. De urn biedt plaats voor een klein gedeelte van de as, een haarlok of bijvoorbeeld een briefje. Door het kleurgebruik, materiaalkeuze en de vorm zie je geen urn of herinneringsproduct staan, maar een waar kunstobject, passend bij het interieur.

Een specifieke wens vraag of opmerking over een urn of herinneringsproduct van Lalief? Ik kom graag met je in contact om alle vragen te beantwoorden en mogelijkheden te bespreken.

Lieve groet, Lienke