Nieuws & blog's 

La Remember bij Nieuws.nl

Vandaag verscheen er een mooi artikel op Nieuws.nl. In dit artikel kun je meer lezen over de reden waarom Elles gestart is met La Remember en wat ze hoopt te bereiken. 

Lees meer »

La Remember opent haar online deuren

Na maanden van voorbereiding gaat het eindelijk gebeuren: La Remember opent haar online deuren! La Remember is een webshop waar je terecht kunt voor (persoonlijke-) grafdecoraties, herinneringsproducten en informatiemateriaal omtrent het overlijden van een dierbaar persoon.

Lees meer »

Muziek inspiratie - Uitvaartmuziek

Muziek inspiratie - Lukas Graham

Elke dinsdag delen wij een liedje met jullie welke toepasselijk is voor een uitvaart. Dit zal een mix zijn van de populaire klassiekers en de wat onbekendere nummers. Deze week Funeral gezongen door Lukas Graham.

Lees meer »

Muziek inspiratie - Josh Groban

Elke dinsdag delen wij een liedje met jullie welke toepasselijk is voor een uitvaart. Dit zal een mix zijn van de populaire klassiekers en de wat onbekendere nummers. Deze week To where you are gezongen door Josh Groban

Lees meer »

Muziek inspiratie - Jessica Lowndes

Elke dinsdag delen wij een liedje met jullie welke toepasselijk is voor een uitvaart. Dit zal een mix zijn van de populaire klassiekers en de wat onbekendere nummers. Deze week Goodbye van Jessica Lowndes

Lees meer »